Εκπαίδευση Security (105 ώρες)

Η Athens Dynamic Services υλοποιεί εξειδικευμένα σεμινάρια για την Εκπαίδευση Ιδιωτικού Προσωπικού Ασφαλείας τα οποία διοργανώνονται σε Αθήνα και Πειραιά, μέσω επιλεγμένων συνεργατών ΚΔΒΜ2. Όλοι οι  εκπαιδευτές είναι πιστοποιημένοι από το ΚΕΜΕΑ, (τον επιστημονικό σύμβουλο δηλαδή του υπουργείου δημόσιας τάξης για θέματα ασφάλειας   που αποτελεί και τον φορέα που διενεργεί τις εξετάσεις), αλλά και τον ΕΟΠΠΕΠ, γεγονός που συμβάλει στην όσο το δυνατό καλύτερη εκπαίδευση των καταρτιζομένων.

  • Πρόγραμμα άδειας security 105 ωρών -υποχρεωτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ
    Τιμή: 250 ευρώ
  • Πρόγραμμα ανανέωσης άδειας security 28 ωρών – προετοιμασίας για συμμετοχή στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ
    Τιμή: 150 ευρώ

Ειδική Προσφορά

Για όσους παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των 105 ωρών (αδειοδότηση Ι.Ε.Π.Υ.Α.) προσφέρουμε και μία από τις παρακάτω εκπαιδεύσεις με πιστοποίηση στην ειδική προνομιακή τιμή των 30,00€:

  1. Ασφάλειας γηπέδων (Ε.Π.Ο.)
  2. Screener X-Ray – Φορητό Μαγνητόμετρο
  3. Ασφάλεια λιμενικών εγκαταστάσεων

Ποιά είναι η διάρκεια του προγράμματος;

Τα σεμινάρια ολοκληρώνεται σε 3 εβδομάδες και υλοποιούνται σε καθημερινή βάση εντός 18 εργάσιμων ημερών. Τα τμήματα μας λειτουργούν σε Αθήνα και Πειραιά με δυνατότητα πρωινής και απογευματινής παρακολούθησης.


Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης εξ’ αποστάσεως;

Στο ίδιο διάστημα δίνεται δυνατότητα τηλεκατάρτισης (e-learning class) για όσους δεν δύνανται να συμμετέχουν με τη φυσική τους παρουσία, αλλά επιθυμούν να παρακολουθήσουν το τμήμα μέσω internet σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι η δυνατότητα εξ’ αποστάσεως παρακολούθησης υφίσταται μόνο τις ώρες που υλοποιείται το μάθημα του φυσικού τμήματος και μόνο εφόσον ο καταρτιζόμενος διαθέτει στο χώρο του ηλεκτρονικό υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο και έναν λογαριασμό e-mail.


Επαγγελματική Αποκατάσταση

Για τους συμμετέχοντες όλων των προγραμμάτων μας


Προνομιακή Έκπτωση

Κατόπιν συμφωνίας για όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι θέλουν να παρακολουθήσουν πέρα του ενός προγράμματος εκπαίδευσης (προνομιακές τιμές)

Θεωρητική Εκπαίδευση 105 ώρες
Κόστος 250 €
Εγγραφή Κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος